Over ons

Fasants is een familiebedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen, produceren van reinigingsmiddelen en het geven van reinigingsadviezen op maat. Wij maken niet zelf schoon, dat doen onze producten. Dat Fasants een familiebedrijf is, is goed te zien in onze persoonlijke werkwijze. Zo is voor ons doen wat je zegt de basis en luisteren naar de vraag van de klant het uitgangspunt. Onze visie is altijd lange termijn gericht, zo willen we graag uitgaan van een prettige en langdurige samenwerking met onze klanten.

Wie en wat is Fasants
Fasants Trading & Advice is in 2003 opgericht en heeft toen gefungeerd als tussenhandel en het geven van milieuadviezen. In 2018 hebben we besloten om ook ons te gaan richten op de reinigingsmiddelenmarkt en dit deden we niet onverdienstelijk. Door de groei hebben we besloten om in februari 2020 de rechtsvorm te wijzigen naar Fasants B.V. We zijn diverse samenwerkingen aangegaan en zien uit naar de komende jaren.

Team

Paul van Zanten
Paul van Zanten

Technisch adviseur

paul@fasants.eu
+31 6 46 64 47 26
LinkedIn

Paul van Zanten is in 1994 begonnen in de reinigingsmiddelen markt en is gespecialiseerd in reinigingsproblemen in de industrie. Denk hierbij aan algemene reiniging, diepte reiniging keukens en sanitair, calamiteiten op wegen en water, brand- en roetreiniging en het opruimen van blusschuim etc. Mocht u hierin een uitdaging hebben voor ons neem dan gerust contact met ons op om samen te kijken naar een oplossing van uw reinigingsprobleem.

Marcel van Zanten
Marcel van Zanten

Technisch adviseur

marcel@fasants.eu
+31 6 22 04 03 27
LinkedIn

Marcel van Zanten heeft meer dan 30 ervaring en kennis in het adviseren van de juiste reiniging en spoelmiddelen voor de Industrie. Via Jazo Support is hij betrokken binnen Fasants voor o.a. het maken van reinigingsadviezen, sales support, lab testen en productontwikkeling. Marcel is zeer betrokken bij de opdrachtgevers in het bieden van de juiste service. Flexibiliteit, creativiteit en het denken in oplossingen is voor hem het uitgangspunt. Voor vragen, advies of om eens kennis te maken kunt u gerust contact opnemen met Marcel.

Benjamin van Zanten
Benjamin van Zanten

Chemist

benjamin@fasants.eu
+31 6 36 24 64 51
LinkedIn

Benjamin van Zanten is sinds november 2020 afgestudeerd als chemist. Bij Fasants is hij betrokken bij de chemische aspecten van onze producten. Ook houdt Benjamin zich als ADR veiligheidskundige bezig met de veiligheid, wetgeving en productontwikkeling. Voor vragen, advies of om eens kennis te maken kunt u gerust contact opnemen met Benjamin.

Desiree van Zanten
Desiree van Zanten

Administratief medewerkster

Als leerkracht basisonderwijs heeft Desiree jaren voor de klas gestaan en de laatste jaren in het speciaal onderwijs. Ze heeft altijd geroepen dat ze op haar 50ste het onderwijs wilde verlaten om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Die uitdaging kwam in de vorm van het verzorgen van de boekhouding van Fasants BV. Het werken vanuit thuis stelt haar in staat om al haar passies met het werk te combineren.

Roy van Eck
Roy van Eck

Commercieel Medewerker

Roy is afgestudeerd leraar Lichamelijke Opvoeding. Zijn sport: 'paardenrennen' heeft ervoor gezorgd dat hij iets heel anders is gaan doen. Zo is hij begonnen in de Sales / Marketing wat goed te combineren was met zijn sport. Sinds 2021 is Roy bij ons actief als Commercieel Medewerker. Op elk moment van de dag kun je bij hem terecht.

Joëlle van Zanten
Joëlle van Zanten

Productieleidster